Wednesday, April 6, 2016

Hampir setahun tidak buka blog ini, nampak banyak juga orang komen tanya soalan. maaf ler bebanyak.  Biasalah kerja bawah orang...dari tahun lepas banyak pulak outstation. sampai tak ingat kat blog ini..huhuhu..

Walaubagaimanapun, inshaaAllah tahun ini tahun terakhir saya bekerja makan gaji.  Bulan Ogos ini adalah hari terakhir saya bekerja makan gaji setelah 19 tahun berkhidmat tanpa jemu.  Lepas berhenti  kerja apa pulak nak buat? Buat masa ini tiada jawapan lagi... apa yang difikirkan buat masa ini... lepas berhenti kerja, berehat dan urus anak2 sekolah pulak.  Keutamaan sekarang adalah KELUARGA.


Wanted!Wanted!

As salam semua yang membaca blog saya ini.  Terima kasih juga kepada yang menjadi pengunjung setia blog ini.  Sudah lama jugak saya tidak buka blog ini... hampir setahun lebih. Walaubagaimanapun, pengumunan penting ini untuk berkenaan.  Ada sorang customer ini ada buat order tempahan cookies dan sudah bayar pun bulan lepas.  Tetapi malang tak berbau, telefon saya kena virus. habis tel kena reboot semula.  Sedihnya... whatsapp yang order cookies tu pun hilang jugak....TOLONGGG! mohon yang menempah cookies saya tu HUBUNGI saya SEGERA.  Tak silap saya yang tempah cookies tu sedang berpantang  dan beliau buat tempahan untuk emaknya... Tolong sangat2 hubungi saya sebab semua maklumat hilang.  Saya nak pulangkan duit semula pun tak tahu...tak silap saya beliau nak cookies tu bulan ini... risaunya...

Friday, June 5, 2015

Cookies huruf ARHAM



Semalam baru pos cookies tempahan ARHAM sebanyak 100 bungkus.  Hari ini hantar tempahan snow cake lg. Rezeki minggu ini. Alhamdulillah. Terima kasih Ya Allah atas pemberianMu ini.

Tuesday, June 2, 2015

Snow Cake permintaan ramai


Alhamdulillah sehingga hari ini dah lebih 100 biji kek ini terjual. Rezeki untuk kek ini. Setiap bulan paling minima pun 5 biji memang terjual. Itupun sebab banyak outstation, kerja luar jadi tak boleh selalu ambik tempahan kek ini.  Walaubagaimanapun terima kasih yang minat dan membeli kek saya ini. TQVM to all :).

Tempahan cookies minion



Ini memang peminat Minion.  Dalam perjalanan nak pergi out station sempat lagi hantar cookies Minion ini kat Taman Maluri. Kebetulan ikut jalan situ.

Tempahan huruf TAS





Ini pulak tempahan huruf TAS sebanyak 200 bungkus. Terima kasih atas tempahan. Alhamdulillah siap jugak walaupun masa yang suntuk.

Tempahan benyuk cup cake


As salam semua,  lama saya tak update semua tempahan cookies. Sebenarnya sekarang banyak kerja luar dan jarang boleh ambik tempahan. Jadi saya mohon maaf ler yer kepada yang saya tak dapat buat.